Her hos oss handler alt om reising, og vi forsøker å dekke både kjente og mindre kjente destinasjoner. Hos oss kan du lese om ulike steder som er verdt å besøke, i ulike deler av verden. Vi har alle ulike prioriteringer og ting vi har lyst å oppleve når vi er på reise, og enkelte har som hovedformål å bare komme seg bort fra kulden.

Benytt deg av våre tips

Trenger du reisetips har vi nok av det her, men du gjør også lurt å spørre deg selv om hvilket miljø du trives best i. Er det strandliv, shopping og varmegrader som frister deg mest? Er du mest opptatt av å være aktiv, eller vil du reise for å få smakt på lokal mat som er vanskelig å oppdrive hjemme? Og hvor mye penger er du villig til å bruke? Enkelte steder er vesentlig billigere enn andre, men byr likevel på kvalitet.

Vil du være aktiv? Sjekk ut vår artikkel om pilegrimsferder i Nord-Spania, og finn ut om det lyder passende. Skal du til London for å shoppe har vi noen gode råd å komme med, slik at du blant annet unngår den verste turisttrafikken. Vi forteller deg hvorfor du skal ta toget når du er i Bangkok, snarere enn taxi. Er du en gambler som er lei av at fysiske kasinoer ikke er å oppdrive i Norge, trenger du heller ikke å frykte.

Å reise trenger ikke være noen rikmanns-hobby, og vi vet om rimelige reiser og måter å spare på.

Vi håper du får utbytte av våre lille skriblerier om noen av de beste stedene i verden å reise til!